• Riihimäen Asuntokeskus Oy LKV palveluksessasi - ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Riihimäen Asuntokeskus Oy LKV

Asunnon myyminen ja ostaminen ovat elämäsi suurimmat kaupat. Tämän vuoksi on tärkeää valita alan ammattilainen avuksesi. Paikallisina kiinteistönvälitysalan ammattilaisina tunnemme kaupungin ja lähiympäristön palveluineen läpikotaisin, minkä vuoksi voimme keskittyä täysillä itse myyntityöhön.

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme. Sen ansiosta heidän on helppo suositella meitä uusille asiakkaille. Tästä kertoo se, että suurin osa myyntitehtävistämme tuleekin juuri suositusten kautta.

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja mutkatonta palvelua. Meiltä saat myös käytännön neuvoja ja vinkkejä asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa. Kanssamme on helppo asioida.

Kesäajan aukioloajat ovat arkisin klo 10-15.

Sinua palvelevat kokeneet asunnonvälityksen ammattilaiset Tarja Pyrä ja Hanna Jousimaa.

Riihimäen Asuntokeskus Oy LKV - Hämeenkatu 9 -15, Riihimäki

Riihimäen Asuntokeskus sijaitsee Riihimäen keskustassa, pääkadun varrella Hämeenkatu 9-15:ssä.

Sinua palvelevat

Ammattitaidolla ja suurella sydämellä - Riihimäen Asuntokeskus Oy LKV
Tarja Pyrä, Riihimäen Asuntokeskus Oy LKV

Tarja Pyrä
LKV, JET

Olen paljasjalkainen riihimäkeläinen. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2004. Asiakkaan tarpeiden huomioonottaminen ja heidän elämäntilanteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen on mielestäni tärkeintä asiakaspalvelussa.

Asiakkailleni haluan tarjota ammattitaitoista, ripeää ja ystävällistä, tärkeilemätöntä palvelua.

Hanna Jousimaa, Riihimäen Asuntokeskus Oy LKV

Hanna Jousimaa
LKV, KiAT

Olen sukujuuriltani vahvasti riihimäkeläinen, ja nykyinen kotikuntani on Loppi. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Olen luonteeltani joustava ja pystyn reagoimaan nopeasti uusiin tilanteisiin.

Teen työni reippaasti ja aidolla asiakaspalveluhenkisellä asenteella. Autan sinua ratkaisemaan asuntoasiasi parhaalla mahdollisella tavalla.